ANNULERINGSVOORWAARDEN

MIO MUCHO

Vossenheuvel 10 – pand 220
5855 EE Well

 

TAFELRESERVERING

Wanneer een reservering voor uitsluitend een restaurant (tafelreservering) is gemaakt voor één of meer individuen dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 

TAFELRESERVERING (GEZELSCHAPPEN VANAF 8 PERSONEN)

Bij een reservering vanaf vijf gasten vragen wij een credit card autorisatie. Deze gegevens gelden ter garantie van de reservering. Wanneer een reservering voor uitsluitend een restaurant (tafelreservering) is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 

 

INDIEN ER EEN MENU IS OVEREENGEKOMEN:

  • Bij annulering 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 50% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;
  • Bij annulering 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 100% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;

 

Tot 10:00 AM op de dag van de lunchreservering en 15:00 PM op de dag van de diner reservering is deelannuleren (reservering qua personen in mindering brengen) kosteloos. Daarna brengen wij het bedrag van €50,- no-show fee per geannuleerd persoon in rekening.

 

INDIEN ER GEEN MENU IS OVEREENGEKOMEN:

  • Bij annulering meer dan 48 uur voor het gereserveerde tijdstip zal geen vergoeding verschuldigd zijn;
  • Bij annulering 48 uur of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de klant 100% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;

Tot 10:00 AM op de dag van de lunchreservering en 15:00 PM op de dag van de diner reservering, is deelannuleren (reservering qua personen in mindering brengen) kosteloos. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

 

 

PRIVATE DINING RESERVERINGEN

Indien een omzetgarantie is afgegeven is de gast verplicht ter zake de betreffende horecaovereenkomst(en) tenminste het in de omzetgarantie bepaalde bedrag aan het horecabedrijf te betalen.

  • Bij annulering 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de klant 50% van de vooraf afgesproken omzet garantie verschuldigd zijn.
  • Bij annulering 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de klant 100% van de vooraf afgesproken omzet garantie verschuldigd zijn.

Tot 10:00 AM op de dag van de lunchreservering en 17:00 PM op de dag van de diner reservering, is deel annuleren (reservering qua personen in mindering brengen) kosteloos. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

 

SPECIALE EVENTS

Bij events als gastchef events en nachtdiners wordt een aanbetaling gevraagd. Deze boekingen zijn tot 7-dagen van te voren kosteloos te annuleren. De aanbetaling wordt bij tijdig annuleren terug gestort op de rekening van de gast. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

 

FEESTDAGEN

Tijdens feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw wordt een aanbetaling of credit card autorisatie ter garantie van de reservering gevraagd. Hiervoor is kosteloos annuleren mogelijk tot 48 uur voor het gereserveerde tijdstip. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

 

NIET TIJDIG GEANNULEERD?

Mocht u de reservering niet tijdig geannuleerd hebben, annuleer dan toch altijd alsnog. Indien wij uw tafel naar aanleiding van uw annulering namelijk alsnog kunnen verkopen, zullen wij u geen annuleringskosten in rekening brengen.

De totstandkoming van de overeenkomst wordt gestart zodra de reservering is bevestigd.