De keuken van Mio Mucho Pura Brasa

Op onze kaart vind je een heerlijke selectie Spaanse en Portugese gerechten en tapas.

Pura Brasa betekent ‘van de grill’. Wij bereiden alle gerechten op houtskool barbecues.. en dat proef je! Het geeft onze vis, vlees en groenten – altijd kakelvers – een zalige smaak en perfecte garing.

Sharing is caring

Onze gerechten zijn, zoals gebruikelijk in de Spaanse keuken, gemaakt om te delen. Kies een aantal verschillende gerechtjes en deel die met je tafelgenoten (of geniet er lekker zelf van :-).

Voor advies over hoeveelheden en de lekkerste combinaties trek gerust even iemand aan zijn jasje. Wij helpen je graag verder.

 

SOPA (SOEP, SUPPE)

VERSE DAGSOEP – FRISCHE TAGESSUPPE
6

PAN (BROOD, BROT)

PAN CON AIOLI
KNOFLOOKBROOD (V) – KNOBLAUCHBROT (V)
6

PAN CON TOMATE
BROOD EN TOMAAT (V) – BROT UND TOMATE (V)
7

PAN CON BURRATA
PAN CON BURRATA BROOD, TOMAAT EN BURRATA (V) – BROT MIT TOMATE UND BURRATA (V)
10

PAN CON ESCALIVADA
PAN CON ESCALIVADA BROOD, GEGRILDE GROENTEN (V) – BROT MIT GEGRILLTEM GEMÜSE (V)
8

TABLEROS (PLANK, BRETT)

JAMON IBERICO “GRAN RESERVA 20MND”
100 GRAM IBERICO HAM 20 MND GERIJPT – IBERISCHER SCHINKEN 20 MNT
12

JAMON IBERICO “CEBO 35MND”
100 GRAM IBERICO HAM 35 MND GERIJPT – IBERISCHER SCHINKEN 35 MNT
20

JAMON IBERICO “BELLOTA 45MND”
50 GRAM IBERICO HAM 45 MND GERIJPT – IBERISCHER SCHINKEN 45 MNT
20

CHARCUTTERI IBERICO
IBERICO WORST, CHORIZO, FUET – IBERISCHE WURST, CHORIZO, FUET
12

MANCHEGO SELLICION
ROZEMARIJN, TRUFFEL, GRAND CRU (V) – ROSMARIN, TRÜFFEL, GRAND CRU (V)
10

PINTXO SELLICION
3 SOORTEN BELEGDE BROODJES – 3 ARTEN VON SANDWICHES
10

TABLERO MIO MUCHO
RIJKE TAPASPLANK VOOR 2 PERSONEN – TAPASBRETT FÜR 2 PERSONEN
24

LATAS (INGELEGD, DOSE)

MEJILLONES
MOSSELEN – MUSCHELN
9

ACEITUNAS
OLIJVEN MET ANSJOVIS – OLIVEN MIT SARDELLEN
6

ESPARRAGOS
WITTE ASPERGES (V) – WEISSER SPARGEL (V)
18

SARDINAS
SARDIENTJES MET GEGRILD BROOD – SARDINEN MIT GEGRILLTEM BROT
9

PATE DE CERDO 
PATE VAN IBERICO VARKEN MET GEGRILD BROOD – SCHWEINE PATE MIT GEGRILLTEM BROT
8

APERO (VOORGERECHT, VORSPEISE)

GAMBA’S AL AJILLO
GAMBA’S IN KNOFLOOKLIE – GAMBA’S IN KNOBLAUCHÖL
16

ENSALADA DE PULPO A LA PARILLA
SALADE VAN GEGRILDE OCTOPUS – OKTOPUS VOM GRILL
14

BOQUERONES
SARDINEFILETS MET OLIJFOLIE – SARDELLENFILETS MIT OLIVENÖL
12

OSTRAS TRADICIONAL
TRADITIONELE OESTERS – TRADITIONELLE AUSTERN
1/4 DOZIJN – DUTZEND
12,50

CHIPRIRONES
INKTVISRINGEN MET TARTAARSAUS – TINTENFISCHRINGE MIT REMOULADE
12

CROQUETAS
DRIE SOORTEN SPAANSE KROKETJES – DREI SORTEN VON SPANISCHE KROKETTEN
8

LOMO A LA PARRILA
VARKENSLENDE VAN DE BASTARD – SCHWEINELENDE DES BASTARDS
12

ENSALADA QUESO DE CABRA CON HIGOS
SALADE VAN VIJGEN EN GEITENKAAS (V) – SALAT MIT FEIGEN UND ZIEGENKÄSE (V)
12

CAPONATA CON BURRATA
GROENTENSTOOF MET GEROOKTE BURRATA (V) – GEMÜSEEINTOPF MET BURRATA (V)
8

PESCADO (VIS,FISCH)

DORADA PICADA (2P)
HELE DORADE GEGRILD MET GROENE KRUIDEN – GANZE DORADE GEGRILLT MIT GRÜNEN KRÄUTERN
32

CORVINA CON ALCAPARRAS
OMBERVIS (200 GRAM) MET KAPPERTJESBOTER – ADLERFISCH (200 GRAM) MIT KAPERN BUTTER
30

ATÚN ALA PLANCHA
TONIJN MET KRUIDENOLIE – THUNFISCH MIT KRAUTERÖL
30

GAMBA’S AL AJILLO
GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE – GAMBA’S IN KNOBLAUCHÖL
29

PULPO CON ACEITE DE CHORIZO
OCTOPUSTENTAKELS GEGRILD MET CHORIZO-OLIE – OKTOPUSTENTAKEL GEGRILLT MIT CHORIZO-ÖL
25

VIS WORDT GESERVEERD MET EEN GROENTENGARNITUUR –
FISCH WIRT SERVIERT MIT GEMÜSEGARNIERUNG

CARNE A LA PARRILLA (VLEES,FLEISCH)

TRIO SALCHICHAS
TRIO VAN SPAANSE GRILLWORSTJES – TRIO VON SPANISCHER GRILLWÜRSTE
26

LOMO IBERICO
VARKENSLENDE VAN HET IBÉRICO VARKEN – IBÉRICO SCHWEINELENDE
26

CARRILLADA IBERICA
STOVERIJ VAN HET IBERICO VARKEN – EINTOPF VON IBERICO SCHWEIN
25

CHULETON DRY AGED
RIB-EYE STEAK 200 / 350 GRAM – RINDER RIB-EYE 200 / 350 GRAM
200 GRAM   31
350 GRAM   44

DIAMOND SASHI DRY AGED (3P-4P)
COTE A’ LOS VAN HET DRY-AGED SASHI-RUND – TROCKEN GEALTERTES RIPPENSTUCK
12,95 PER 100 GRAM
WIJ GEVEN U UITLEG AAN TAFEL / WIR ERKLÄREN AM TISCH

 

VLEES WORDT GESERVEERD MET EEN AARDAPPELGARNITUUR
FLEISCH WIRT SERVIERT MIT KARTOFFELGARNIERUNG

VEGETARINO (VEGETARISCH)

BURRATA CON TOMATE
BURRATA MET TOMAAT EN BALSAMICO – BURRATA MIT TOMATEN UND BALSAMIKO
22

ESCALIVADA CON QUESA DE CABRA
SALADE GEITENKAAS, GEGRILDE GROENTEN – SALAT VON GEGRILTEN GEMÜSSEN MIT ZIEGENKÄSE
23

VEGETARISCH WORDT GESERVEERD MET AARDAPPELGARNITUUR
VEGETARISCH WIRT SERVIERT MIT KARTOFFELGARNIERUNG 

NIÑOS (KINDERGERECHTEN,KINDERGERICHTE)

SALCHICHAS (PEQUEÑA) CON PATATAS
WORSTJE VAN DE GRILL – WÜRSTCHEN VOM GRILL
8,50

HAMBURGUESA
BROODJE HAMBURGER MET PATAT – HAMBURGER MIT POMMES
10

PESCADO FRITTA
LEKKERBEKJE MET SAUS – FRITIERTER WEISSFISCH
10

ESPAGUETI A LA BOLOÑESA
SPAGHETTI BOLOGNESE
8

ADDICIONAL (BIJGERECHTEN,ZUSATZ)

PATATAS BRAVAS
AARDAPPEL MET AIOLI EN TOMATENCHUTNEY (V) – KARTOFFEL MIT AIOLI UND TOMATENCHUTNEY (V)
6

PATATAS FRITAS
FRIETJES (V) – POMMES (V)
4

REDUCCIÓN DE VINO TINTO
REDUCTIE VAN RODE WIJN – REDUKTION VON ROTWEIN
4

SALSA BEARNESA
HOLLANDAISE SAUS MET DRAGON – HOLLANDAISE SOSSE MIT ESTRAGON
4

CHIMICHURRI VERDE
GROENE CHIMICHURRI (V) – CHIMICHURRI GRÜNN (V)
4

ESCALIVADA
GEGRILDE GROENTEN (V) – GEMÜSE VOM GRILL (V)
6

ENSALADA MIXTA
GEMENGDE GROENE SLA (V) – GEMISCHTER SALAT (V)
6

PADRONES A LA PLANCHA
PADRONS VAN DE GRILL (V) – GRÜNE PAPRIKA’S VOM GRILL (V)
6

POSTRE (NAGERECHT,NACHSPEISE)

PASTEL DE NATA
CUSTARDTAARTJE MET HUISGEMAAKT IJS – CUSTARDTÖRTCHEN MIT HAUSGEMACHTEM EIS
8,50

CREMA CATALAN
CATALAANSE CREME MET GEBRANDE SUIKER – CREME MIT GEBRANDTEM ZUCKER
7

SCROPPINO
CAVA, WODKA EN CITROENSORBET – ZITRONENSORBET, MIT CAVA UND WODKA
9

PLATO DE QUESOS
SPAANSE KAZEN MET DADELBROOD – SPANISCHE KÄSEPLANKE MIT DATTEL-BROT
13

PECAN MERINGUES
PECAN MERINGUES MET VANILLE IJS EN CHOCOLADESAUS –
PEKANNUSS-BAISER MIT VANILLEEIS UND SCHOKOLADENSAUCE
8